Del Carmen skincare startades av Maria Stenling 2003 och har innan dess jobbat på Sturebadet. Hos oss arbetar även hudterapeuten Emmy Sääw. Vår affärsidé är att ge våra kunder professionell hjälp, kvalitetsbehandlingar med goda resultat och att kunden står i fokus. Vi är medlemmar i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och har utfört professionella hudvårdsbehandlingar och ansiktsbehandlingar vasastan sedan 2006.

  

 

Vid förhinder

Avbokning eller ombokning skall göras per telefon 08-4111707 senast 24 timmar innan bokad tid, för att kunna ge plats åt andra kunder. Du kan också avboka din tid själv om du bokat via webben och angett din epostadress. Följ instruktionerna i ditt bekräftelsemail. Ej avbeställd tid debiteras.

Presentkort

Den perfekta gåvan att ge till någon som har det mesta redan eller till honom/ henne som behöver komma bort på en stunds avkoppling. Mycket uppskattad att få eller önska sig på till exempel sin födelsedag, bröllopsdag, i julklapp eller på mors- eller fars dag. Presentkort på ansiktsbehandling kan du beställa här och få det skickat till dig, direkt hem i brevlådan!

Våra produkter

Våra skönhets- och hudvårdsprodukter är av högsta kvalité. Vi har noga handplockat varje märke eftersom vi vill arbeta med de mest ledande och exklusiva resultatinriktade märkerna. Vi vill ha resultat och det tror vi att kunden också vill ha. Samtliga produkter är:

  • Professionella
  • Dryga och effektiva
  • Innehåller ej syntetiska medel
  • Skonsamma (torkar ej ut huden)
  • Ej testade på djur

Hudvårdsserierna är  Transderma C, Nimue, pHformula, Image skincare, Dermapen, essie, make-up från Glominerals.

Paketpris ansiktsbehandlingar

Vid bokning av hud- och skönhetsvård till exempel till bröllop, bal, student eller fest ger vi dig ett extra förmånligt pris. Prata med oss för vidare information.

Betalning

Vi tar endast emot kredit- och kontokort, VISA, Mastercard och swisch. Alla priser presenterade på delcarmen.se är inklusive svensk mervärdesskatt (moms) och är marknadsenliga.

Boka tid före ditt besök

För att kunna ge dig bästa service och undvika oväntade avbrott under våra ansiktsbehandlingar, ring gärna innan du besöker oss.

Ansiktsbehandling vasastan – Del Carmen skincare hittar du även på Facebook