Dermapen behandling av acneärr och åldrad hud

Dermapen är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En behandlingsteknik som använder sig av 12 sterila och tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. När munstycket flyttas över hudytan stansas tusentals mikroskopiska kanaler som stimulerar den naturliga kollagenbildningen. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden,så att den får en utomordentlig boost samtidigt som kollagentillväxten ökar.

Dermapen är så avancerad och säker att den kan användas på känsliga områden tex nära ögon –ögonlock och näsan. Denna supermetod har minimalt med konvalescens om man jämför med fraktionerad laser.

Dermapen rekommenderas för behandling av:

  • Åldrad hud, fina linjer och rynkor
  • Acneärr
  • Röklinjer runt läpparna
  • Skin tightening och föryngring
  • Bristningar
  • Pigmenteringar och solskador
  • Stora porer

Hur många behandlingar behövs:

Beroende på vad du vill behandla och uppnå behövs olika många behandlingar. Generellt rekommenderar vi en kur på 4-6 behandlingar. Det är individuellt hur många som just du behöver och därför kan vi inte ge exakt antal för att uppnå just dina önskemål. Det ska gå ca 4-6 veckor mellan behandlingarna. Dermapen passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras hela året om.

När kan jag se resultat?

Du kan se resultat redan efter en behandling. För mer långvarigt och markant resultat behövs en grundkur som minimum. Huden fortsätter att byggas upp i ytterligare 6-12 månader efter avslutad kur.

Vad tycker kunder om behandlingen?

Läs här hur kläddesignern Valerie Aflalo upplevde sin dermapen-behandling hos Del Carmen.

Är behandlingen smärtsam?

Vid behandling med de minsta nåldjupen känns det ytterst lite, om vi går djupare känns det mer, men ingen bedövning behövs.

Vilken konvalescens kan jag räkna med?

Du kan vara röd i 12-20 timmar beroende på hur känslig din hud är. De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen. Make- up kan appliceras efter ett dygn.
De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.
Efter avslutad behandling förbättras hudkvalitét under de följande 4-6 månaderna.

Hur behandlar jag huden efter en Dermapen behandling?
UV-Skydd är viktigt. Från SPF 30 och uppåt är bäst, tex nimues spf sun C med SPF 40. Undvik hög koncentration av BHA och AHA under en veckas tid. Att använda ett A vitamin serum är väldigt effektivt mellan behandlingarnas gång. A vitamin serum är utslätande, tex Transderma serum A. Undvik make-up under ett dygn.

Priser

Ansikte 2195 kr 60 min
Ansikte + Hals 2795 kr 60 min
Ansikte + Hals + decolletage 3695 kr 75 min
Ansikte + PEEL 2495 kr 60 min
Acne ärr kinder 1195 kr 30 min
Acne ärr hela ansiktet 2195 kr 30 min

 

Boka

Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, Fraxel men dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion. Vid varje behandling används sterila engångs-nålhuvuden, som byts ut efter varje behandling. Nålen ställs in på önskat behandlingsdjup, som beror på vilket område som behandlas och vilken indikation som ska åtgärdas.

I alla behandlingarna ingår en vitamin boost, serum och solskydd. I Dermapen hela ansikte ingår även hyaluronmask.

Dermapen Stockholm – Del Carmen skincare