Det finns olika sätt att utföra en fransförlängning. Fransförlängare Ollina fransförlänger med Multiple-layer teknik. Beroende på dina egna fransar och ögonform bestämmer vi tillsammans en längd och form som passar just dig.

Nytt set, 120 min 1295 kr

Återbesök inom 1-2 veckor, 60 min 495 kr

Återbesök inom 2-3 veckor, 90 min 795 kr

Återbesök inom 3-5 veckor, 120 min 995 kr

Borttagning + nytt sett, 150 min 1790 kr

Om det har gått längre än 6 veckor blir det oftast ett Nytt Set fransar eftersom det vid det här laget brukar vara väldigt få fransar kvar. Borttagning av fransar utför vi utan kostnad om du gjort dina ögonfransar hos oss. Fransförlängningen utförs av Ollina från Ollina Nails med fransförlängningscertifiering från Beverly Hills. Ollina reste till Los Angeles för att lära sig fransförlängning utav de allra bästa. Så vitt vi vet är hon den enda som utför denna fransförlängningsmetod i Sverige. 

Boka

Förberedelse innan din fransförlängning.
1. Använd inte ögonfransböjare eller permanenta fransarna innan.
2. Det går bra att färga fransarna innan din fransförlängning.
3. Allt smink på fransarna måste avlägsnas innan du gör fransförlängning.
4. Undvik mascara 12-24 timmar innan, använd ingen olja eller feta krämer på fransarna innan.
5. Ta bort linser.
6. Har du någon ögoninfektion avråder vi dig från att göra fransförlängning just då.

Efter din fransförlängning.
Efter behandlingen kommer du inte få blöta ner fransarna på 24 h. Undvik att tvätta ansiktet med oljor. Gnugga inte på dem. Använd en ögonbrynskam till att borsta dem på plats. Använd bomull eller tops för att ta bort kajal och ögonskuggor. Sov helst inte på mage om du vill att fransarna ska hålla längre.

Frågor och svar om fransförlängning
– Finns det några risker med fransförlängning?
Om du går till en utbildad eyelash designer som utför din fransförlängning på ett korrekt sätt, är riskerna små. Ett litet antal (ca 1 %) har erfarit viss irritation av limmet. Vid dessa tillfällen kan vi använda Sensitive glue. 

– Jag har knipsat av mina fransar med en ögonfransböjare, kan jag ha fransförlängning?
Detta är mycket vanligt. Finns det några millimeter av fransarna kvar att sätta på går det alltid att förlänga.

– Jag har ett glapp mellan mina fransar på ett ställe, kan jag ha fransförlängning?
Ja det går bra, det man får tänka på är att täcka glappet på ett sätt som vi ha lärt oss. Är glappet stort kan det vara svårt att täcka det helt, men kontakta gärna oss så ser vi vad vi kan göra.

– Hur länge håller fransarna?
En korrekt applicerad fransförlängning håller normalt 3-5 veckor. De flesta klienter har mer än 50 % av sina lösfransar kvar efter ca 3 veckor. Det är då vi rekommenderar att komma tillbaka för en påfyllning.

– Tappar man endast lösfransarna, eller tappar man även sina egna?
Många faktorer spelar in i hur väl din fransförlängning håller. Din egen franslivscykel är normalt 5-7 veckor. Den faller sedan naturligt av och en ny frans växer ut. Vissa personers fransar byts ut snabbare, de måste ofta komma tillbaka redan efter ca 2 veckor för påfyllning. Om du vet med dig att ditt hår och naglar växer snabbt gör förmodligen dina fransar också det.

En del personer har väldigt ”oljiga” fransar naturligt. Det gör att lösfransen kanske inte fäster lika bra på din egen frans. Var noga med att tvätta ögonen ordentligt och inte använda några oljor innan du gör din fransförlängning.

– Varför inte bara använda fransserum om det nu får fransarna att växa?
Det kan lätt bli så att med fransserum så har fransarna börjat spreta och växa där man inte vill att de ska växa. T.ex. kan du få en lång och krullig frans i ögonvrån. Med en ögonfransförlängning ser det ut som du har mascara samt att vi formar fransformen så du får perfekta fransar och rätt längd på rätt plats.

Fransförlängning Stockholm Vasastan