pHformula produkter före ”skin resurfacing”-behandling

För bästa behandlingsresultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas patienter att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

pHformula produkter under / efter ”skin resurfacing”-behandling

Patienter bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte. Patienter bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka resultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.

Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandling.


Marias quick fix 

60 min 1198 kr Boka

Denna behandling ger omedelbart resultat till en trött och livlös/ oren hud. Behandlingen inleds med en noggrann rengöring av huden. Därefter masseras en mycket aktiv A-vitamincreme in i huden under några minuter. Även ögon- och läppområdet behandlas. Efter avtvätt appliceras en lermask, Instant Mask, innehållande mandelyra, mjölksyra och salicylsyra. När denna har verkat tvättas masken av och C-vitamin boost appliceras samt avslutande creme och solskydd. Behandlingens fokus ligger på hudföryngring och uppstramning. En riktig quickfix! Behandlingen kan göras året om. 


pH formula A.C.N.Ephformula logo

30 min 775 kr Boka

Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden.
Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, vita och svarta pormaskar, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Resultatet är slående. Det går fort att bli av med sin acne med dessa intensiva behandlingar. Kan göras enstaka men för bäst resultat rekommenderas ca 4-6 behandlingar.

 


pH formula A.G.E

30 min 850 kr Boka

Behandlar effektivt bl a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.
Rekommenderas till dig som har en mogen hud.

 


pH formula C.R

30 min 775 kr Boka

Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden. Passar en hud som är röd och känslig där hudbarriären har blivit skadad på ett eller annat sätt.
Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, apatiska eksem eller hudrodnad.

 


pH formula M.E.L.A

30 min 850 kr Boka

Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton.
Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud.

 


pH formula V.I.T.A C

45 min 698 kr Boka

Perfekt behandling under sommaren eller vid pHformula konsultationsbehandlingar.
Rekommenderas till dig som har en solskadad, livlös, trött hud med ojämn hudton. Resultat: ökad lyster och spänst.
Maximala koncentrationsnivåer av Vitamin C uppnås i en kraftig blandning som huden lätt absorberar.
L-askorbinsyra hjälper till att förstärka collagen- och elastinnätverket. Behandlingen är anpassad för foto-skadad eller pigmenterad hud
och kan även hjälpa till att minska ojämn hudton vid regelbundna behandlingar.

 


S.P Complex

15 min 150 kr Boka

Du får en personlig behandlingsplan på produkter och behandlingar som passar din huds behov. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest samt avslutande produkt.


Tillval i samband med Ansiktsbehandlingar

Lätt dagsmake-up GloMinerals: 198 kr

Ögonmask, minskar svullnader mm: 190 kr

Frans & brynfärgning: 190 kr

AHA-behandling: 240 kr

Tillvalen behöver du inte boka i förväg utan det går bra att i början av din ordinare behandlingstid tala om vilken/vilka tillägg du vill ha till din ansiktsbehandling.