pHformula produkter före ”skin resurfacing”-behandling

För bästa behandlingsresultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas patienter att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

pHformula produkter under / efter ”skin resurfacing”-behandling

Patienter bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte. Patienter bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka resultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.

Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandling.


Marias quick fix 

60 min 1198 kr Boka

Denna behandling ger omedelbart resultat till en trött och livlös/ oren hud. Behandlingen inleds med en noggrann rengöring av huden. Därefter masseras en mycket aktiv A-vitamincreme in i huden under några minuter. Även ögon- och läppområdet behandlas. Efter avtvätt appliceras en lermask, Instant Mask, innehållande mandelyra, mjölksyra och salicylsyra. När denna har verkat tvättas masken av och C-vitamin boost appliceras samt avslutande creme och solskydd. Behandlingens fokus ligger på hudföryngring och uppstramning. En riktig quickfix! Behandlingen kan göras året om.


pH formula A.C.N.Ephformula logo

30 min 850 kr Boka

Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden.
Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, vita och svarta pormaskar, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Resultatet är slående. Det går fort att bli av med sin acne med dessa intensiva behandlingar. Kan göras enstaka men för bäst resultat rekommenderas ca 4-6 behandlingar.

 


pH formula A.G.E

30 min 850 kr Boka

Behandlar effektivt bl a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.
Rekommenderas till dig som har en mogen hud och som vill öka spänsten.

 


pH formula C.R

30 min 850 kr Boka

Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden som oftast är rödflammig. Passar en hud som är röd och känslig där hudbarriären har blivit skadad på ett eller annat sätt. Ytliga kapillärer och kärl är oftast framträdande.
Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, apatiska eksem eller hudrodnad.

 


pH formula M.E.L.A

30 min 850 kr Boka

Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton.
Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud.

 


pH formula V.I.T.A C

45 min 698 kr Boka

Perfekt behandling under sommaren eller vid pHformula konsultationsbehandlingar.
Rekommenderas till dig som har en solskadad, livlös, trött hud med ojämn hudton. Resultat: ökad lyster och spänst.
Maximala koncentrationsnivåer av Vitamin C uppnås i en kraftig blandning som huden lätt absorberar.
L-askorbinsyra hjälper till att förstärka collagen- och elastinnätverket. Behandlingen är anpassad för foto-skadad eller pigmenterad hud
och kan även hjälpa till att minska ojämn hudton vid regelbundna behandlingar.

 


Image – Signature Facelift

40 min 995 kr Boka

En kombination av fruktenzymer, stamceller och reparerande vitamin C. En skonsamt exfolierande och mycket fuktgivande behandling som även passar den allra känsligaste huden. Resultat: En gloweffekt ser man på en gång efter behandlingen.


Image – Lightening Lift

40 min 995 kr Boka

En kombination av glykolsyra, mjölksyra, kojicsyra, ihop med blekande växtextrakt samt stamceller från echinacea, löser upp pigmenteringar och ger en jämnare hudton med fantastisk lyster. Denna behandling görs med fördel som en kur på 6 gånger.


Image – Acne Lift

40 min 995 kr Boka

AHA samt BHA tillsammans, reducerar inflammation samt löser upp pormaskar och inkapslingar i huden. Vid kraftigare acne görs denna behandling med fördel som en kur på 4-6 gånger.


Nimue SRC behandling

45 min 900 kr Boka

En behandling som rekommenderas till problemhud med acne, orenheter och överproduktion av sebum. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en mer smidig och förfinad hudstruktur med en ökad lyster, minskar inflammationer samt bidrar till en balanserad sebum-produktion.
Vi rekommenderar att du för bästa resultat använder Nimue hemma när du gör en SRC-behandlig/kur. Behandlingarna kan göras enstaka gång som en boost till dina vanliga nimuebehandlingar eller som bäst i kur om 6-8 behandlingar med 1-4 veckor mellan behandlingstillfällena (beroende på hudtillstånd). Finns för acne, hyperpigmentering och miljöbelastad hud.


Tillval i samband med Ansiktsbehandlingar

Ögonmask, minskar svullnader mm: 190 kr

Frans & brynfärgning: 190 kr

AHA-behandling: 240 kr

Tillvalen behöver du inte boka i förväg utan det går bra att i början av din ordinare behandlingstid tala om vilken/vilka tillägg du vill ha till din ansiktsbehandling.