Hur går det till att få hjälp med Acneproblem?

Hos Del Carmen skincare får du alltid en personlig hudanalys och rådgivning när du bokar en acnebehandling. Vi har många års erfarenhet av att behandla Acne och vi hjälper dig även med dina kostvanor. Kombinationen av rätt kost och medicinska produkter kommer att hjälpa dig till en renare och klarare hy.


Ansiktsbehandling mot ACNE

75 min 948 kr Boka

För dig med tonårsacne eller vuxenacne och mycket tilltäppta porer. I behandlingen anpassar vi produkter som passar just dig och vi använder oss av vetenskapligt bevisade produkter från Nimue som har mycket bra effekt på Acne. Vill du ha en djuprengöring med en renare och klarare hy är det här behandlingen för dig.

INGÅR:
Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, grundlig por-rengöring, trippel AHA-syra samt en extra djuprengörande mask med avslutande creme och UV-skydd för ett optimalt resultat.

 

Acnebehandling före

Acnebehandling före

Acnebehandling efter

Acnebehandling efter

 

 

 

 

 

 


AHA-Behandling

30 min 495 kr Boka

AHA-syrorna har en förmåga att penetrera djupt i huden. AHA-syrorna har god effekt på:
– Acne
– Oren hud
– Torr livlös hud
– Pigmentfläckar
– Rynkor
– Solskadad hud
– Inåtväxande hår.

OBS! En hudanalys görs alltid innan behandlingen.

INGÅR:
Rengöring (ej por-rengöring), lotion, AHA-syra, serum , creme och UV-skydd. För bästa resultat rekommenderas en kur på minst 6 behandlingar. Resultat: Ökad lyster, renare och klarare hud och mindre porer och slätare hud.