Vad är Dermaplaning?

Dermaplaning är en innovativ behandling där en specialdesignad skalpell används för att skonsamt avlägsna torra hudceller och fina vellushår (fjun) från hudytan. Denna teknik stimulerar cellförnyelsen, syresätter huden och minskar synliga ålderstecken som fina linjer och förstorade porer.

Fördelar med Dermaplaning:

– Jämnare och yngre hud: Dermaplaning ger din hud en jämnare och ungdomligare look.

– Ökad lyster och glow: Din hud får en naturlig lyster och ett fräscht glow.

– Perfekt makeup-bas: Din makeup kommer att appliceras jämnare och finare, för en felfri finish.

– Effektiv och skonsam: Dermaplaning ger omedelbara resultat utan någon nedetid.

– Förbättrar hudvårdsprodukters effektivitet: Dermaplaning ökar effektiviteten av dina andra hudvårdsbehandlingar.

– Kombinerbar med dina favoritbehandlingar: Du kan kombinera Dermaplaning med dina andra favoritbehandlingar för optimala resultat.

Hur fungerar Dermaplaning?

Dermaplaning involverar en kontrollerad hyvling av huden med hjälp av ett specialutvecklat skalpellblad. Genom att avlägsna keratiniserade celler och vellushår blir huden jämn, smidig och fräsch. Behandlingen har använts medicinskt i över 40 år för att förbereda huden för olika kosmetiska procedurer och är säker och effektiv.

Förberedelser och Eftervård:

Innan behandlingen är det viktigt att din hud inte är inflammerad eller skadad på något sätt. Vänligen vänta en vecka efter botox- eller fillerinjektioner innan du genomgår Dermaplaning. Om du använder Retin-A/Retinol, sluta använda produkten 5 dagar före och efter behandlingen. För optimalt resultat undvik stark sol och värme efter behandlingen samt vänta 7 dagar innan en ansiktsvaxning.

Varför välja Del Carmen för Dermaplaning?

Vi på Del Carmen är dedikerade till din hudvård och säkerhet. Som auktoriserad hudterapeut har jag genomgått utbildning och certifiering hos Dermaplane Pro. Vi använder endast specialdesignade verktyg från Dermaplane Pro för att säkerställa att du får den bästa och säkraste Dermaplaning-upplevelsen. Din hud är vår prioritet, och vi strävar efter att ge dig strålande resultat varje gång.

Kontakta oss för att boka din Dermaplaning-behandling och upplev en ny nivå av hudvård hos Del Carmen.

Dermaplaning Pro

60  min 1245kr BOKA

Avtvätt, prep solution, dermaplaning, enzympeeling, lyxig sheetmask, serum, creme och UV skydd. Produkt rekommendation ingår.