Dermapen 4 behandling av acneärr och åldrad hud

Vi har många års erfarenhet av dermapen och har hjälpt många kunder att få fina resultat. Detta är en utav dom effektivaste metoderna som finns på marknaden för att behandla linjer/ rynkor, acneärr, pigmenteringar, rosacea mm. Dermapen är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En behandlingsteknik som använder sig av 16 sterila och tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. När munstycket flyttas över hudytan stansas 1920 mikroskopiska kanaler som stimulerar den naturliga kollagenbildningen. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden,så att den får en utomordentlig boost samtidigt som kollagentillväxten ökar.

Dermapen 4 är så avancerad och säker att den kan användas på känsliga områden tex nära ögon –ögonlock och näsan. Denna supermetod har minimalt med konvalescens om man jämför med fraktionerad laser.

Dermapen rekommenderas för behandling av:

  • Åldrad hud, fina linjer och rynkor
  • Acneärr
  • Röklinjer runt läpparna
  • Skin tightening och föryngring
  • Bristningar
  • Pigmenteringar och solskador
  • Stora porer
  • Rosacea

Hur många behandlingar behövs:
Beroende på vad du vill behandla och uppnå behövs olika många behandlingar. Generellt rekommenderar vi en kur på 4-6 behandlingar. Det är individuellt hur många som just du behöver och därför kan vi inte ge exakt antal för att uppnå just dina önskemål. Det ska gå ca 4-6 veckor mellan behandlingarna. Dermapen passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras hela året om.

När kan jag se resultat?
Du kan se resultat redan efter en behandling. För mer långvarigt och markant resultat behövs en grundkur som minimum. Huden fortsätter att byggas upp i ytterligare 6-12 månader efter avslutad kur.

Vad tycker kunder om behandlingen?
Läs här hur kläddesignern Valerie Aflalo upplevde sin dermapen-behandling hos Del Carmen.

Är behandlingen smärtsam?
Vid behandling med det minsta nåldjupet känns det ytterst lite, om vi går djupare känns det mer, men ingen bedövning behövs.

Vad är Über PRO Peel?
Det är en säker chemical peeling från Dermapen som vi lägger i kombination efter dermapenbehandlingen innan hyla masken för att effektivisera resultatet. Högkvalitativa och väl beprövade ingredienser som mandelsyra, mjölksyra, resorcinol, hyaluronsyra, pyrodruvsyra, kojicsyra, retinaldehyd, ferolisyra, arbutin, niacinamid och kopparpeptider förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar.

Vilken konvalescens kan jag räkna med efter en dermapen?
Du kan vara röd i 14-15 timmar beroende på hur känslig din hud är. De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen. Make- up kan appliceras efter ett dygn.
De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.
Efter avslutad behandling förbättras hudkvalitét under de följande 4-6 månaderna.

Hur behandlar jag huden efter en Dermapen 4 behandling?
UV-Skydd är viktigt. Från SPF 30 och uppåt är bäst, tex nimues spf sun C med SPF 40 eller Image skincare spf 50. Undvik hög koncentration av BHA och AHA under en veckas tid. Att använda ett A vitamin serum är väldigt effektivt mellan behandlingarnas gång. A vitamin serum är utslätande, tex Transderma serum A eller ur Ageless serien från Image. Undvik make-up under ett dygn och träning på 48 timmar.

MG Vialer Nytt från Dermapen
Koncentrerade serum för att ytterligare skräddarsy din Dermapen behandling och maximera ditt resultat.
Vitaminer – Akne – Anti-age – Pigmenteringar – Lyster – Fukt

Plusbehandling MG Vial lägg till 500:-

Priser

Ansikte 2395 kr 60 min
Ansikte + Hals 3195 kr 60 min
Ansikte + Hals + decolletage 3995 kr 60 min
Ansikte + Über PRO PEEL 2895 kr 60 min
Boka

Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, Fraxel men dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion. Vid varje behandling används sterila engångs-nålhuvuden, som byts ut efter varje behandling. Nålen ställs in på önskat behandlingsdjup, som beror på vilket område som behandlas och vilken indikation som ska åtgärdas.

I alla behandlingarna ingår en vitamin boost, serum och solskydd.

Dermapen 4 Stockholm – Del Carmen skincare