Maximalt kraftfull formula utan recept

pHformula är den första pharma-cosmeceutical hudvårdsserien, som är ett resultat av ett innovativt samarbete mellan cosmeceutical och medicinska produkter.

Detta unika skin resurfacing system fokuserar på ett antal hudproblem inklusive för tidigt åldrande, hyperpigmentering, acne och kronisk hudrodnad (rosacea).

pHformulas dermatologiska skin resurfacing behandlingar ger utan tvekan hudspecialisten nya möjligheter. Serien består av före och efter produkter med maximal styrka för att förbereda och optimera resultaten av pHformula skin resurfacing behandlingar genom att garantera att hudspecialisten har tillgång till det mest avancerade behandlingssystemet.

pH formula – är en liten serie med få produkter som kompletterar din vanliga hudvårdsserie. Unik, mångsidig kombination av dermatologiska 30 minuters behandlingar med ytterst effektiva resultat. pH formula jobbar på för tidigt åldrad hud, rocacea, periodal dermatit, acne och hyperpigmentering.

En vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden. pHformula bygger på följande mekanismer:

Skin resurfacing, Exfoliering med AHA, BHA, AKA, PHA och retinoider, vilket leder till nyproduktion av hudceller. De nya hudcellerna får en längre livslängd samt ett optimalt välmående på sin väg upp till hudytan. pH Formula innehåller inga parabener, dofttillsatser eller mineraloljor. Behandlingssystemet arbetar inte bara utifrån och in, utan även inifrån och ut, tack vare det kraftfulla näringstillskottet som ingår.

pHformula´s dermatologiska skin resurfacing system är ett av de mest spännande och givande områden inom avancerad hudvård och har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudspecialister som önskar de mest avancerade och effektiva behandlingsmöjligheterna.