Del Carmen skincare startades av Maria Stenling 2003 som innan dess jobbat på Sturebadet. Hon utbildades 1998 på St Eriks Högskoleutbildning. Hos oss arbetar även hudterapeuten Erika Garcia som gick sin hudterapeut utbildning i Finland. Vår affärsidé är att ge våra kunder professionell hjälp, kvalitetsbehandlingar med goda resultat och att kunden står i fokus. Vi är medlemmar i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och har utfört professionella hudvårdsbehandlingar och ansiktsbehandlingar i Vasastan sedan 2006. Vi utbildar även inom Dermapen på uppdrag av MM Skincare.

Maria Stenling Erika Garcia

Vid förhinder

Avbokning eller ombokning skall göras per telefon 08-4111707 senast 24 timmar innan bokad tid och 48 h om tid är bokad på lördagar (ej via mail) för att kunna ge plats åt andra kunder. Du kan också avboka din tid själv om du bokat via webben och angett din epostadress. Följ instruktionerna i ditt bekräftelsemail. Ej avbeställd tid debiteras fullt pris.

Våra produkter

Våra skönhets- och hudvårdsprodukter är av högsta kvalité. Vi har noga handplockat varje märke eftersom vi vill arbeta med de mest ledande och exklusiva resultatinriktade märkerna. Vi vill ha resultat och det tror vi att kunden också vill ha. Samtliga produkter är:

  • Professionella
  • Dryga och effektiva eftersom de har en hög koncentration av ingredienser.
  • Innehåller ej syntetiska medel
  • Skonsamma (torkar ej ut huden)
  • Ej testade på djur

Hudvårdsserierna är  Transderma C, Nimue, pHformula, Image skincare, Dermapen, make-up från Glominerals.

Paketpris ansiktsbehandlingar

Vid bokning av hud- och skönhetsvård till exempel till bröllop, bal, student eller fest ger vi dig ett extra förmånligt pris. Prata med oss för vidare information.

Betalning

Vi tar endast emot kredit- och kontokort, VISA, Mastercard och swisch. Alla priser presenterade på delcarmen.se är inklusive svensk mervärdesskatt (moms) och är marknadsenliga.

Boka tid före ditt besök

För att kunna ge dig bästa service om du tex vill komma in och handla produkter, ring gärna innan du besöker oss eller skicka ett meddelande på instagram eller ett mail när du tänker komma så är vi lite förberedda. Samt att vi undviker oväntade avbrott under våra ansiktsbehandlingar.

Ansiktsbehandling vasastan – Del Carmen skincare hittar du även på Instagram och Facebook