Hösterbjudande Del Carmen Signatur!

Det här är en riktigt lyxig och avancerad ansiktsbehandling som innehåller en HydroJelly mask som anpassas efter din hudtyp. Huden blir ren och får den där fina lystern.
Denna behandling gäller till den 24/10.
Ingår: Hudanalys, rengöring, ånga med en skummande enzym peeling, fruktsyror som anpassas efter hudtyp för ökad lyster, portömmning/ansiktsmassage, Hydro jelly mask som läggs på hela ansiktet, ögon och mun,(valfritt ögonen och munnen) serum, creme och avslutande SPF. Ett personligt hudvårdsschema ingår.
Nu pris:1050 kr ord pris 1395 kr (60 min).

Boka


20% rabatt på alla Plaxpot Plasma Pen behandlingar!

Vår bästa behandling för framgångsrik minskning av överskottshud! Spetsen på Plaxpot pennan avger en liten plasma-blixt till huden i en mikromillimeters storlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet vilket minskar överskjutande hud, drar åt ögonlocket eller under ögonområdet. Det blir en massa små, oftast bruna, prickar för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden oxideras. Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Erbjudandet gäller tom 30/11. Uppge rabatten när du bokar.

Läs mer om Plaxpot Plasma Pen och priser här eller klicka för att Boka

Rabatten dras av på ordinarie pris.


Du kan också beställa presentkort på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med att välja ansiktsbehandling? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudterapeuter om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud och vilka ansiktsbehandlingar som passar just dig.