PRX-T33 Erbjudande!

PRX (PRX-T33) är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Den består av de två huvudingredienser, TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid och sammansättning gör att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet samt att den ger ett direkt ”glow”. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

Den här behandlingen passar alla hudtyper. Den utförs med kraftig massage på området som du vill behandla. Den läggs i 1-5 lager lager beroende på din hudtyp och känslighet. Vi rekommenderar ca 3 behandlingar för optimalt resultat men går naturligtvis att göra enstaka.Här får du en omedelbar lyster och huden känns genast fastare.

Boka

Erbjudandet gäller tom 6/8 för ett behandlingstillfälle. Pris 45 min: 1550 kr ordinarie pris: 1995 kr. Giltigt till och med 11/8.


Del Carmen signature!

Detta är en lyxig och avkopplande ansiktsbehandling där det ingår allt som en ansiktsbehandling bör innehålla plus en frans- och brynfärgning utan extra kostnad. Resultat, en ren och klar hud med mycket lyster!

Ansiktsbehandlingen inleds med en konsultation för att säkerställa dina önskemål och fastställa din hudtyp.

Ingår: Rengöring, skummande enzympeeling+ånga, fruktsyror som anpassas efter din hudtyp, lätt portömning eller ansiktsmassage, Hydro Jelly mask, serum, creme och SPF. Behandlingen anpassas efter din hudtyp och åassar därför alla hudtyper. Produktrekommendation ingår.

Erbjudandet gäller tom 6/8. Pris 75 min: 1198 kr. Totalt värde ca: 1635 kr. Giltigt till och med 11/8.

Boka


Nu har vi 20% rabatt på Dermapen!

Med en teknik som kallas microneedling använder vi små vibrerande nålhuvuden som flyttas över hudytan. Kanalerna som bildas ger serum fri tillgång djupt ner i huden och därmed stimulerar serumet hudens kollagenbildning. Behandlingen reducerar rynkor, linjer, ärr samt ger en slätare hud.
Dermapen 4 är så avancerad och säker att den kan användas på känsliga områden tex nära ögon –ögonlock och näsan. Denna supermetod har minimalt med konvalescens om man jämför med fraktionerad laser. Behandlingen kan göras året om och fungerar utmärkt på sommaren också.
Passa på att göra i kur på 3 ggr för att få samma pris. Giltigt till och med 30/7.

Dermapen rekommenderas för behandling av:

  • Åldrad hud, fina linjer och rynkor

  • Acneärr

  • Röklinjer runt läpparna

  • Skin tightening och föryngring

  • Bristningar

  • Pigmenteringar och solskador

  • Stora porer

  • Rosacea

Boka


Du kan också beställa presentkort på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med att välja ansiktsbehandling? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudterapeuter om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud och vilka ansiktsbehandlingar som passar just dig.