Nu har vi 20% rabatt på 4D HIFU behandlingar.

Få tex en tightare käklinje eller bli av med dubbelhakan. Hifu är ett riktigt ansiktslyft utan kirurgi.

HIFU – Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp. Genom HIFU levereras hög värmeenergi till huden, underliggande vävnader och till samma hudlager som läkare använder för att strama åt huden genom att direkt förstöra kollagen och elastinfibrer för att sedan producera nya och starkare fibrer.

De flesta behöver endast en behandling för att strama åt huden med HIFU men i vissa fall om huden är väldigt lös kan det behövas upprepas efter 4-6 månader. Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare men kollagen och elastin produktionen pågår i 4-6 månader efter behandlingen.

Hur länge varar resultatet?
Detta varierar från person till person och beror på ålder, medicinering etc men det kan hålla upp till 6-8 år. Vill man så kan underhållsbehandlingar göras efter 1-2 år. Alla hudtyper kan behandlas.

Boka

Erbjudandet gäller till sista maj 2021 och rabatten dras av från priset.

Läs mer om våra HIFU behandlingar här


Lystergivande Ansiktsbehandling!

75 min 995 kr Boka

Ansiktsbehandling med C-vitamin inkl frans- och brynfärgning utan extra kostnad, just nu 995 kr, totalt värde 1458 kr.

INGÅR:
Rengöring, hudanalys, enzympeeling, frans- och brynfärgning, trippel aha syra gel, c-vitamin boost, algmask, avslutande creme och solskydd.

Resultat: En riktigt ren, fuktmättad hud med mycket lyster.

Vitamin C är känt för främjandet av kollagensyntesen och hudförnyelse. När huden utsätts för solljus börjar C-vitaminet i huden brytas ned, uppemot 2/3-delar försvinner vid exponering av UV-ljus. Bra nivåer, av vitamin C i huden, är svåra att uppnå via kosten, därför är det nödvändigt med utvärtes applicering för att motverka oxidativ skada, som orsakas av tex föroreningar, rök och solljus.

Giltigt hos Erika Garcia till och med den 31 maj 2021.


Du kan också beställa presentkort på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med att välja ansiktsbehandling? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudterapeuter om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud och vilka ansiktsbehandlingar som passar just dig.