Nu har vi 20% rabatt på microneedling behandlingar.

Vill du stråla och känna dig fin? Få resultat direkt och en fastare, slätare och klarare hud. Detta är den mest effektiva behandlingen på marknaden för exempelvis Acne, Acneärr, rynkor, fina linjer, förstorade porer, förtjockad hy och solskadad hy.

Boka

Erbjudandet gäller tom 23/7 för en behandling eller om du vill göra en minikur på 3 behandlingar. Vid uppbokning av kur på detta erbjudande ska behandlingarna ske innan den 30/9. Gäller ej 30 minuters behandlingar.

Läs mer om dermapen4 här


Lystergivande Ansiktsbehandling!

75 min 948 kr Boka

Ansiktsbehandling inklusive C-vitamin eller frans- och brynfärgning utan extra kostnad, just nu 948 kr, totalt värde 1248 kr.

INGÅR: Rengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, välj mellan frans och brynfärgning eller att få C-vitamin boost, ansiktsmask, avslutande creme och solskydd.

Resultat: En riktigt ren, fuktmättad hud med mycket lyster. Vitamin C är känt för främjandet av kollagensyntesen, hudförnyelse och motverkar hyperpigmentering. När huden utsätts för solljus börjar C-vitaminet i huden brytas ned, uppemot 2/3-delar försvinner vid exponering av UV-ljus. Bra nivåer, av vitamin C i huden, är svåra att uppnå via kosten, därför är det nödvändigt med utvärtes applicering för att motverka oxidativ skada, som orsakas av tex föroreningar, rök och solljus som gör att huden åldras.

Erbjudandet gäller tom 23/7


Du kan också beställa presentkort på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med att välja ansiktsbehandling? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudterapeuter om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud och vilka ansiktsbehandlingar som passar just dig.