PRX-T33 Erbjudande!

PRX (PRX-T33) är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Den består av de två huvudingredienser, TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid och sammansättning gör att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet samt att den ger ett direkt ”glow”. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

Den här behandlingen passar alla hudtyper. Den utförs med kraftig massage på området som du vill behandla. Den läggs i 1-5 lager lager beroende på din hudtyp. Vi rekommenderar ca 3 behandlingar för optimalt resultat men går naturligtvis att göra enstaka.

Boka

Erbjudandet gäller tom 16/3 för ett behandlingstillfälle. Pris: 1550 kr ordinarie pris: 1995 kr.


Lyxig Ansiktsbehandling!

Skäm bort någon eller dig själv! Just nu har vi tagit fram ett extra lyxigt och passande erbjudande till alla hjärtans dag, Del Carmen signature behandling.
Nu: 995 kr ordinarie pris: 1295 kr
Ingår: Hudanalys, rengöring, ånga med en skummande enzym peeling, fruktsyror, portömmning/ansiktsmassage, Hydro jelly rosmask, serum, creme och avslutande SPF.

Boka

Erbjudandet gäller tom 16/3. Pris: 1150 kr. Totalt värde: 1395 kr.


Du kan också beställa presentkort på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med att välja ansiktsbehandling? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudterapeuter om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud och vilka ansiktsbehandlingar som passar just dig.