Nu har vi 20% rabatt på Dermapens microneedling behandlingar.

Vill du stråla och känna dig fin? Få resultat direkt och en fastare, slätare och klarare hud. Dermapens microneedling är den mest effektiva behandlingen på marknaden för exempelvis Acne, Acneärr, rynkor, fina linjer, förstorade porer, hyperpigmentering, förtjockad hy och solskadad hy.

Boka

Erbjudandet gäller tom 30/11 för en behandling eller om du vill göra en minikur på 3 behandlingar. Vid uppbokning av kur på detta erbjudande ska behandlingarna ske innan den 30/12. Gäller ej 30 minuters behandlingar.

Läs mer om dermapen4 här


20% rabatt på alla Plaxpot Plasma Pen behandlingar!

Vår bästa behandling för framgångsrik minskning av överskottshud! Spetsen på Plaxpot pennan avger en liten plasma-blixt till huden i en mikromillimeters storlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet vilket minskar överskjutande hud, drar åt ögonlocket eller under ögonområdet. Det blir en massa små, oftast bruna, prickar för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden oxideras. Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Erbjudandet gäller tom 30/11

Läs mer om Plaxpot Plasma Pen och priser här eller klicka för att Boka

Rabatten dras av på ordinarie pris.


Du kan också beställa presentkort på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med att välja ansiktsbehandling? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudterapeuter om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud och vilka ansiktsbehandlingar som passar just dig.