Nu har vi upp till 20% rabatt på dermapen microneedling behandlingar.

Vill du stråla och känna dig fin? Få resultat direkt och en fastare, slätare och klarare hud. Detta är den mest effektiva behandlingen på marknaden för exempelvis rynkor, fina linjer, förlorad spänst, acne, acne ärr, förstorade porer, förtjockad hy, rosacea och solskadad hy.  För ett mer långvarigt resultat rekommenderas en kur.

Boka

Erbjudandet gäller även på lilla kuren på 3 behandlingar och gäller för bokningar som görs innan den 15/1 2021 och som utförs innan den 28/2. Erbjudandet gäller ej på 30 minuters behandlingar.

Läs mer om dermapen4 här


Du kan också beställa presentkort på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med att välja ansiktsbehandling? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudterapeuter om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud och vilka ansiktsbehandlingar som passar just dig.