Ansiktsbehandling Glow!

75 min 995 kr Boka

Ansiktsbehandling med C-vitamin inkl frans- och brynfärgning utan extra kostnad, just nu 995 kr, totalt värde 1458 kr.

INGÅR:
Rengöring, hudanalys, enzympeeling, frans- och brynfärgning, trippel aha syra gel, c-vitamin boost, algmask, avslutande creme och solskydd.

Resultat: En riktigt ren, fuktmättad hud med mycket lyster.

Vitamin C är känt för främjandet av kollagensyntesen och hudförnyelse. När huden utsätts för solljus börjar C-vitaminet i huden brytas ned, uppemot 2/3-delar försvinner vid exponering av UV-ljus. Bra nivåer, av vitamin C i huden, är svåra att uppnå via kosten, därför är det nödvändigt med utvärtes applicering för att motverka oxidativ skada, som orsakas av tex föroreningar, rök och solljus. Därför är det här en mycket bra sommarbehandling.

Giltigt till och med den 31 juli 2022.


Du kan också beställa presentkort på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med att välja ansiktsbehandling? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudterapeuter om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud och vilka ansiktsbehandlingar som passar just dig.