Ansiktsbehandling ACNE inklusive AHA!

60 min 898 kr Boka

För dig som har acne och tilltäppta porer. I behandlingen använder vi beprövade medicinska produkter från Nimue som har mycket bra effekt på acne, överskott av talg, grå och glåmig hy och tilltäppta porer. Passar tex dig som ska ta studenten eller skolavslutning och som vill känna dig extra fin och fräsch.

Ingår:
Hudanalys, rengöring, massage under ånga med enzym peeling, portömning, AHA, special mask, tds serum, creme, spf för optimalt resultat. Erbjudandet är giltigt till och med 11:e juni 2023.

Totalt värde: 1463 kr

 


Nu har vi 20% rabatt på Dermapens microneedling behandlingar.

Vill du stråla och känna dig fin? Få resultat direkt och en fastare, slätare och klarare hud. Dermapens microneedling är den mest effektiva behandlingen på marknaden för exempelvis Acne, Acneärr, rynkor, fina linjer, förstorade porer, hyperpigmentering, förtjockad hy och solskadad hy.

Boka

Erbjudandet gäller tom 11:e juni 2023 för en behandling eller om du vill göra en minikur på 3 behandlingar. Rabatten dras av på ordinarie pris. Gäller ej 30 minuters behandlingar.

Läs mer om dermapen4 här

 


 

Du kan också beställa presentkort på valfri summa eller på våra

erbjudanden på ansiktsbehandling på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med erbjudande ansiktsbehandling Stockholm? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudvårdsterapeuter om hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma efter din ansiktsbehandling hos oss.