Anti-age behandling för dig som vill bevara en slät, fast och smidig hud.

Miljöskadad hud är ett resultat av exponering av skadliga faktorer som sol och föroreningar. Solen är ansvarig för 80% av hudens åldrande. Nimues hudvårdsprogram är designat för en kontinuerlig förnyelse av huden genom att öka cellregenereringen. Huden skyddas mot skadliga element som UV-strålning. Skador från fria radikaler kontrolleras och minskas.

Vad kan du förvänta dig av våra anti-age behandlingar och hudvårdsprodukterna från Nimue?

* Reducering av fina linjer och rynkor
* Mjuk och smidig hud
* Ökad lyster och vitalitet
* Förbättrad spänst
* Minskad torrhet
* Övergripande förbättring i hudens välmående


Ansiktsbehandling Föryngring

60 min 1148kr Boka

En aktiv hudföryngrings-behandling. specialbehandling miljöbelastad hud/ pigmenterad hud är en vetenskapligt utvecklad peeling som löser upp döda hudceller. Används för att uppnå ökad lyster, elasticitet, finare och jämnare hudstruktur och blekare pigmentering. Resultatet ger en elastisk hud med hög fuktnivå, minskar linjer och rynkor samt ger en omedelbar lyster. Behandlingen rekommenderas till miljöbelastad och hyperpigmenterad hud.

INGÅR:
Hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, bio active- trippel aha syra + super fluid, massage. Därefter en ansiktsmask, TDS serum, dagcreme, och UV-skydd. Produktgenomgång ingår.

För bästa resultat rekommenderas en kur på 6 behandlingar (5988 kr) få den 6e behandlingen gratis.


Kombinerad AHA- & C-Vitaminbehandling ”Super Anti-Age”

75 min 1298 kr Boka

En samverkan av marknadens mest aktiva produkter som ger dig en komplett och lyxig ”anti-age” behandling. C- och A-vitamin samt salicylsyra motverkar små fina linjer, grova porer, solskadad hud, pigmenteringar och åldersförändringar. Detta är den absolut bästa anti-rynkbehandlingen som vi kan erbjuda och passar de flesta hudtyper. Rekommenderas från 25 år och uppåt. Det här är även en bra behandling till brudar som ska gifta sig. Huden blir slät, fast, smidig med ökad lyster.

INGÅR:
Hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, por-rengöring, AHA-syra, C-vitamin. Därefter en alg mask peel-off/ Hydrojelly mask, serum, avslutande dagcreme och UV-skydd. Rekommendation för hemprodukter ingår.

Anti-age behandling före

Anti-age behandling före

Anti-age behandling efter

Anti-age behandling efter