pHformula produkter före ”skin resurfacing”-behandling

För bästa behandlingsresultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas patienter att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

pHformula produkter under / efter ”skin resurfacing”-behandling

Patienter bör använda pHformula E.X.F.O. cleanse i lugnande, rengörande och exfolierande syfte. Patienter bör följa den ordinerade pHformula recovery-behandlingen för att förstärka resultatet och för att underlätta för läkeprocessen efter ”skin resurfacing”-behandling.

Att använda pHformulas U.V. protect SPF 30+ är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 10 dagar före behandling och gärna en månad efter behandling.


Marias quick fix 

60 min 1245 kr Boka

Denna behandling ger omedelbart resultat till en trött och livlös/ oren hud. Behandlingen inleds med en noggrann rengöring av huden. Därefter masseras en mycket aktiv A-vitamincreme in i huden under några minuter. Även ögon- och läppområdet behandlas. Efter avtvätt appliceras en lermask, Instant Mask, innehållande mandelsyra, mjölksyra och salicylsyra. När denna har verkat tvättas masken av och C-vitamin boost appliceras samt avslutande creme och solskydd. Behandlingens fokus ligger på hudföryngring och uppstramning. En riktig quickfix! Behandlingen kan göras året om.


pHformula A.C.N.Ephformula logo

30 min 998 kr Boka

Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden.
Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, vita och svarta pormaskar, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Resultatet är slående. Det går fort att bli av med sin acne med dessa intensiva och kraftfulla behandlingar. Kan göras enstaka men för bäst resultat rekommenderas ca 4-6 behandlingar.


pHformula A.G.E

30 min 948 kr Boka

Behandlar effektivt bl a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.
Rekommenderas till dig som har en mogen hud och som vill öka spänsten och få ökad lyster.


pHformula C.R

30 min 948 kr Boka

Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden som oftast är rödflammig. Passar en hud som är röd och känslig där hudbarriären har blivit skadad på ett eller annat sätt. Ytliga kapillärer och kärl är oftast framträdande.
Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, apatiska eksem eller hudrodnad. Vi kan påstå att denna behandling är en av få som finns på marknaden som kan behandla bort dessa hudtillstånd effektivt.


pHformula M.E.L.A

30 min 948 kr Boka

Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton.
Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud.


Ny! Protonpen nanoneedling

60 min 1995 kr Boka

pHformula har tagit fram ett alternativt verktyg som hjälper hudvård penetrera ned i huden utan nålar: Protonpen med nano-needles.
Till skillnad från Microneedling kan ALLA göra denna Nano”needling” därför att Nano inte penetrerar genom hudytan, gör därför inte ont och passar även en känslig hy och för de som äter vissa mediciner som inte kan göra Microneedling. Verktyget som utför Nanobehandling kallas Protonpen. Huvudets behandlingsyta på denna penna består av silikon och är ”hårliknande” koner som separerar cellerna i det översta lagret av epidermis och där de nya sterila transdermala serumen med hjälp av Nanoprocessen sänder de aktiva serumen djupare ner i huden än vid t.ex. kosmetiska behandlingar och syrapenslingar.

FÖRDELAR MED PROTONPEN MED NANONEEDLES
– Neo-collagen produktion
– Ökad lyster i huden
– Ökad frisättning av näringsämnen
– Kontrollerad nano resurfacing
– Förbättrar ojämn hudton och hudstruktur
– Optimalt behandlingsresultat utan återhämtningstid

Kraftfull som enstaka behandling för en effektiv lystergivande boost eller som kurbehandling 4-6 ggr ca var 4.de vecka för större förändring.


PRX-T33 behandling

45 min 1995 kr Boka

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing”. Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.
Vi lägger på 1-5 lager, beroende på hur känslig din hud är.

TCA + VÄTEPEROXID
Två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. PRXT-33 erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning.

Nålfri applicering utan ”frosting”
För alla hudtyper och årstider (ingen ljuskänslighet). TCA stimulerar dermis & keratinocyternas tillväxtfaktorer. Väteperoxid motverkar syrafrätande effekt och tillåter frekvent repeterad stimulering som förstärker dess effekt. Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent.

VAD SKA JAG TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN?
– Undvika solen på 48 timmar.
– SPF 50 ska användas.
– Du kan återgå till dina vardagliga rutiner direkt.
– Du får med ett eftervårdspaket som räcker i 7 dagar.

HUR PÅVERKAS HUDEN EFTER EN PRXt33 OCH EVENTUELLA BIVERKNINGAR?
– Mild till mer fjällning- Övergående 2-3 dagar eller huden kan mörkna 2 dagar efter behandling.
– Brännande känsla vid applicering – Irriterande hud eller rodnad vid applicering men övergående på timmar.
– Torrhet – Övergående 2-3 dagar eller klåda med eller utan rodnad 1-2 dagar.
– Fördröjd inflammation -2 dagar efyer behandlingen
Hudens återhämtningstid brukar vara en vecka.

ATT TÄNKA PÅ INNAN EN BEHANDLING

– Graviditet och amning
– Känslig/reaktiv hud eller irriterad hud
– Allergi för Kojic syra, Herpesutslag eller Seboreisk dermatit
– Utvärtes barriärnedsättande preparat (AHA syror, A- vitaminsyra, Benzyolperoxid eller liknande)
– Har du använt Retinol, går bra att göra efter 72 timmar.
– Läkemedlet Roccutan eller Accutan (läkemedel mot svår akne), går bra att göra 6 månader efter avslut.
– Läkemedlet Hydrokortison, går bra att göra 7 dagar efter avslut.
– Viktigt att känna till att man Inte får röra, skala bort flagnad hud.


Image – O2 Lift

40 min 1295 kr Boka

En riktigt lyxig ”röda mattan” behandling som som tillför syre, växtbaserade stamceller, peptider och en hög koncentration av enzymer som tillsammans tillför huden lyster, ren och förnyad. Behandlingen är perfekt att göra på den blivande bruden innan bröllopet eller inför en stor tillställning/ fest. Behandlingen syresätter tilltäppta porer, hjälper huden att få ut toxiner och alstra huden med mycket näring.
I behandlingen ingår: Rengöring, O2 lift Enzymatic facial Peel med massage, mask, O2 lift Stem cell enhancer samt avslutande creme och SPF.

Image – peel inkl por-rengöring

60 min 1295 kr Boka

Denna behandling är som våra andra lift peel behandlingar men denna innehåller portömmning och sheet mask. För dig som älskar Image behandlingarna men som vill ha en lite längre behandling. Huden blir ordentligt djuprengjord och huden får en mycket fin lyster.


Image – Signature Facelift

40 min 1050kr Boka

En kombination av fruktenzymer, stamceller och reparerande vitamin C. En skonsamt exfolierande och mycket fuktgivande behandling som även passar den allra känsligaste huden. Resultat: En gloweffekt ser man på en gång efter behandlingen. Denna behandling är en stor favorit hos många.


Image – Lightening Lift

40 min 1050 kr Boka

En kombination av glykolsyra, mjölksyra, kojicsyra, ihop med blekande växtextrakt samt stamceller från echinacea, löser upp pigmenteringar och ger en jämnare hudton med fantastisk lyster. Denna behandling görs med fördel som en kur på 6 gånger.


Image – Acne Lift

40 min 1050 kr Boka

AHA samt BHA tillsammans, reducerar inflammation samt löser upp pormaskar och inkapslingar i huden. Vid kraftigare acne görs denna behandling med fördel som en kur på 4-6 gånger.


Image Wrinkle lift

40 min 1050 kr
En kombination med glukolsyra och retinol för att reducera uppkomsten av fina linjer och rynkor. Kan göras enstaka behandlingar eller som en kur på 3-6 ggr.

Tillval i samband med Ansiktsbehandlingar

Opera LED mask 500 kr

Vial MG (Meso Glide)  500 kr

 

Ûber PRO Peel i Dermapen 500 kr

Ögonmask, minskar svullnader mm: 190 kr

Frans & brynfärgning: 240 kr

AHA-behandling: 240 kr

Tillvalen behöver du inte boka i förväg utan det går bra att i början av din ordinare behandlingstid ( ej i 30 min behandling) tala om vilken/ vilka tillägg du vill ha till din ansiktsbehandling.