Föryngra din hud

Det finns i dag flera alternativ för den som vill förbättra en miljöbelastad eller åldrad, solskadad hy. Att förebygga huden är mycket lättare än att reparera en som redan skadats. Här har vi listat några favoriter.


TRANSDERMA C-VITAMIN SERUM

Stimulerar kollagen-bildningen och ger en slät, fräsch hud med vacker lyster. Skyddar mot fria radikaler. Föryngrar solskadad eller åldrande hud och ger ökad fasthet och spänst. Används under dag- eller nattcreme.

Nu finns de populära och kraftfulla C- och A-vitamin serumen från Transderma i lager för 1330 kr/st.


NIMUE DAY

Nimue Day är en dag-crème med lätt konsistens, som innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser för att reparera, bygga upp och skydda huden.

– Innehåller bl a AHA och naturliga fuktighetsgivande faktorer. Resultatet i huden kommer att bli en ökad mjukhet och jämnhet.
– E-vitamin-ester fungerar som en kraftfull bekämpare av fria radikaler och hjälper till att behålla hudens ungdomliga utseende.
– Lacto-komplex reglerar talgproduktion. Innehåller en unik blandning av Aloe Vera,
Allantoin och aromatiska extrakt som skyddar huden mot påfrestningar under dagen.


NIMUE ACTIVE LOTION

Nimue Active Lotion med en hög koncentration Alpha Hydroxy Syror och kraftfulla fuktighetsgivare för ökad cell-förnyelse vilket resulterar i en spänstigare hud. Idealisk för miljöbelastad och hyperpigmenterad hud.

– AHA-komplex, en unik kombination av naturligt utvunna glycolic-, citrus- och lactic-syror, som underlättar föryngringen och accelererar läkningen.
– Glycolic-syra exfolierar och gör huden mjukare.
– Lactic-syra normaliserar hudtonen och talgkörtlarnas aktivitet. 548 kr.


NIMUE MOISTURISER PLUS

Denna unikt utvecklade crème understödjer hudens naturliga fuktighet, verkar föryngrande och är idealisk för torr, miljöbelastad hud.

– AHA-komplex för att förbättra fuktnivån och motverka uppkomsten av fina linjer.
– A- och E-vitamin-estrar förbättrar hudens utstrålning och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.
– Lacto-komplex reglerar talgproduktion.
– Innehåller en unik kombination av kraftfulla fuktighetsgivare och naturliga fuktighetsfaktorer för maximal fukttillförsel till huden.