Anti-age behandling för dig som vill bevara en slät, fast och smidig hud.

Miljöskadad hud är ett resultat av exponering av skadliga faktorer som sol och föroreningar. Solen är ansvarig för 80% av hudens åldrande. Nimues hudvårdsprogramm är designat för en kontinuerlig förnyelse av huden genom att öka cellregenereringen. Huden skyddas mot skadliga element som UV-strålning. Skador från fria radikaler kontrolleras och minskas.

Vad kan du förvänta dig av våra anti-age behandlingar och hudvårdsprodukterna från Nimue?

* Reducering av fina linjer och rynkor
* Mjuk och smidig hud
* Ökad lyster och vitalitet
* Förbättrad hudspänst
* Minskad torrhet
* Övergripande förbättring i hudens välmående


Ansiktsbehandling Föryngring

75 min 898 kr Boka

En aktiv hudföryngrings-behandling. Nimue Bio Active Complex är en vetenskapligt utvecklad trippelkombination av AHA syror innehållande glycol-, citrus- och mjölksyra. Används för att uppnå ökad lyster, elasticitet, finare hudstruktur och blekare pigmentering. Resultatet ger en elastisk hud med hög fuktnivå. En mer förfinad hudyta, mindre porer, utstrålning och vitalitet. Behandlingen rekommenderas till miljöbelastad, hyperpigmenterad eller problemhud.

INGÅR:
Hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, por-rengöring, Trippel AHA syra Bio Active Complex, Därefter en ansiktsmask, serum, dagcreme, och UV-skydd.

För bästa resultat rekommenderas en kur på 6 behandlingar, 3990 kr (få den 6e gratis).


Kombinerad AHA- & C-Vitaminbehandling ”Super Anti-Age”

75 min 989 kr Boka

En samverkan av marknadens mest aktiva produkter som ger dig en komplett och lyxig ”anti-age” behandling. C- och A-vitamin samt salicylsyra motverkar små fina linjer, grova porer, solskadad hud, pigmenteringar och åldersförändringar. Detta är den absolut bästa anti-rynkbehandlingen som vi kan erbjuda och passar de flesta hudtyper. Rekommenderas från 25 år och uppåt. Det här är även en bra behandling till brudar som ska gifta sig. Huden blir slät, fast, smidig med ökad lyster.

INGÅR:
Hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, por-rengöring, AHA-syra, massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar. Därefter en Collagenmask samt avslutande dagcreme.

 

Anti-age behandling före

Anti-age behandling före


Anti-age behandling efter

Anti-age behandling efter

 

 

 

 

 

 


Ögonkonturbehandling

30 min 475 kr Boka

Behandlar den tunna och ömtåliga huden runt ögon och mun. Reducerar påsar, mörka ringar och rynkor kring ögon och mun. Förbättrar även hudens elasticitet och spänst.

INGÅR:
Rengöring, lätt peeling, akupressur och lymfdränerande massage, därefter ögonmask. Som avslutning ett serum samt ögoncremegelé.