Erbjudande Dermapen 4!

Nu har vi 20% rabatt på en valfri dermapen-behandling.

Vill du stråla och känna dig fin? Få resultat direkt och en fastare, slätare och klarare hud.

Fördelarna är många:
-reducerar linjer
-mindre porer
-ökar collagenet
-reducerar acne ärr
-pigmentering
-solskadad hud

Boka


20% rabatt på alla Plaxpot Plasma Pen behandlingar!

Vår bästa behandling för framgångsrik minskning av överskottshud! Spetsen på Plaxpot pennan avger en liten plasma-blixt till huden i en mikromillimeters storlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet vilket minskar överskjutande hud, drar åt ögonlocket eller under ögonområdet. Det blir en massa små, oftast bruna, prickar för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden oxideras. Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Läs mer om Plaxpot Plasma Pen och priser här.
Boka


Erbjudandena gäller ej 30-minuters Dermapen behandlingar och är giltiga till 31:e december. Rabatten dras av på ordinarie pris.

Du kan också beställa presentkort på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med erbjudande ansiktsbehandling Stockholm? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudvårdsterapeuter om hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma efter din ansiktsbehandling hos oss.