20% rabatt på alla Plaxpot Plasma Pen behandlingar!

Vår bästa behandling för framgångsrik minskning av överskottshud! Spetsen på Plaxpot pennan avger en liten plasma-blixt till huden i en mikromillimeters storlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet vilket minskar överskjutande hud, drar åt ögonlocket eller under ögonområdet. Det blir en massa små, oftast bruna, prickar för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden oxideras. Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra.

Läs mer om Plaxpot Plasma Pen och priser här eller klicka för att Boka

Rabatten dras av på ordinarie pris.


Ansiktsbehandling Nimue SRC

Denna specialbehandling verkar som en uppfräschande ansiktsbehandling och ger en uppiggande lyster. Ansiktsbehandlingen löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudstruktur, minskar linjer och rynkor samt ger en omedelbar lyster. En effektiv ansiktsbehandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat.
Ingår: Rengöring, peeling med ånga, applicering av SRC, TDS serum, alginate mask, creme och solskydd. Pris 898 kr (ordinarie pris 1050 kr).

Boka


Erbjudandena är giltiga till och med 31:a oktober 2020.

Du kan också beställa presentkort på valfri summa eller på våra erbjudanden på ansiktsbehandling på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med erbjudande ansiktsbehandling Stockholm? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudvårdsterapeuter om hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma efter din ansiktsbehandling hos oss.