Djuprengörande Ansiktsbehandling inkl Super fluid!

75 min 898 kr Boka


Nimue har utvecklat fem helt nya ”Super Fluids” som används vid nimue´s professionella ansiktsbehandlingar. Dessa Super Fluids möjliggör individuellt anpassade behandlingar för olika hudtillstånd. Tack vare det är detta en behandling som passar alla. 

Ingår:
rengöring, massage under ånga med enzym peeling, portömning, AHA + vald super fluid, special mask, tds serum, creme, spf för optimalt resultat. Erbjudandet är giltigt till och med 10:e november 2018.

Totalt värde: 1393 kr


 

Höstglow – Ormedic lift Peel + sheet mask!

60 min 898 kr Boka


Vad passar väl bättre än en lyxig Ormedic lift Peel nu i oktober som innehåller bla pumpaenzymer! Denna organiska och medicinskt utformade Peel ansiktsbehandling blandar effektivt ingredienser av pumpa, papaya, ananas och mango. För att återställa, balansera samt lugna trött, stressat och matt utseende. Innehåller även polypeptider som ger maximal föryngring och hyaluronsyran som ger fukten. Innehåller inga kemikalier så behandlingen passar till gravida, tonåringar och de som är i klimakteriet eller om man har en allmänt känslig och irriterad hud.

Ingår:
Ormedic Peel inkl sheet mask. Erbjudandet är giltigt till och med 10:e november 2018.

Totalt värde: 1100 krDu kan också beställa presentkort för erbjudande ansiktsbehandling på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa. 

Behöver du hjälp med erbjudande ansiktsbehandling Stockholm? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudvårdsterapeuter om hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma efter din ansiktsbehandling hos oss.