20% rabatt på alla Plaxpot Plasma Pen behandlingar!

Vår bästa behandling för framgångsrik minskning av överskottshud! Spetsen på Plaxpot pennan avger en liten plasma-blixt till huden i en mikromillimeters storlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet vilket minskar överskjutande hud, drar åt ögonlocket eller under ögonområdet. Det blir en massa små, oftast bruna, prickar för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden oxideras. Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Läs mer om Plaxpot Plasma Pen och priser här eller Boka

Rabatten dras av på ordinarie pris.


Erbjudande Höstglow!

Wrinkle lift Peel/ Signature face lift Peel

Nu inkl portömning och sheetmask! 60 min.
Dessa Peel behandlingar är en storfavorit hos oss och många kunder utomlands. Signature peel består bla utav en kombination av fruktenzymer, stamceller och reparerande vitamin C. En skonsamt exfolierande, fuktgivande och uppljusnande ansiktsbehandling som passar alla som vill få mer liv, lyster och en renare hud. Resultat: En gloweffekt som man ser man på en gång efter behandlingen.
Ingår: rengöring, prepping, Signature lift Peel, portömning, mask och avslutande serum och UV-skydd.

Wrinkle lift Peel består utav Aha syror och retinol för att reducera uppkomsten av rynkor, glåmighet och andra tecken på trött och åldrad hud samt öka collagen, fashet och spänst. Resultat: En omedelbar gloweffekt som man ser på en gång.
Ingår. Rengöring, prepping solution, Wrinkle lift peel, portömning, sheetmask, serum och UV-Skydd. Uppge när du kommer vilken av dessa 2 du önskar göra.
Gör som kändisarna i Hollywood och prova en peel behandling från Image skincare!

Pris:995 kr. 60 min. Ord pris:1295 kr Boka

Ormedic lift Peel

Ansiktsbehandling inkl portömning och sheetmask. 60 min.
Vad passar väl bättre än en lyxig Peel från Image skincare med glow effekt?
Som passande innehåller fruktenzymer som pumpaenzymer, papaya, ananas och mango samt peptider. Denna organiska och medicinskt utformade Peel balanserar, lugnar, föryngrar ett trött och matt utseende och passar främst den känsliga huden, tonåringar och gravida. Resultat: Ren, uppbyggande effekt på den skadade barriären och massa lyster på en gång.

Ingår: rengöring, Ormedic lift peel, portömning, ansiktsmask som innehåller organiskt japanskt grönt té som gör huden otroligt fuktig, serum och UV-skydd.

Pris:995 kr. 60 min. Ord pris:1295 kr Boka

Erbjudandena är giltiga till och med 30:e november 2019.

Du kan också beställa presentkort på valfri summa eller på våra erbjudanden på ansiktsbehandling på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med erbjudande ansiktsbehandling Stockholm? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudvårdsterapeuter om hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma efter din ansiktsbehandling hos oss.