Erbjudande Dermapen 4!

Nu har vi upp till 35% rabatt på microneedling behandlingar.

Vill du stråla och känna dig fin? Få resultat direkt och en fastare, slätare och klarare hud.

  • Dermapen helt ansikte med 20% rabatt. Du betalar endast 1756 kr istället för 2195 kr.
  • För dig som vill passa på att behandla ansikte, hals och decolletaget samtidigt så har vi just nu 35% rabatt. Då betalar du endast 2395 kr istället för 3695 kr.

Boka

Erbjudandena gäller tom 21/6 för en behandling eller om du vill göra en minikur på 3 behandlingar. Vid uppbokning av kur på detta erbjudande ska behandlingarna ske innan den 31 okt.

Vanliga behandlingsområden är akneärr, solskador, rynkor, fina linjer, hyperpigmentering, stora porer, strier, rosacea eller slapp hud som alla brukar svara mycket bra på behandlingen. Läs mer om dermapen4 här

 

Ansiktsbehandling C vitamin inkl frans och brynfärgning!

Boosta huden med C-vitamin i vår och sommar!

60 min 898 kr Boka

C.vitamin finns i alla hudlagren men det är mer koncentration i epidermis och ju mer förstärkt denna reservoar är desto bättre skydd mot åldrande och hyperpigmentering har vi. Resultatet är ett minskat inflammationspåslag som orsakas av UV-strålning. Det innebär att vi inte påskyndar åldrandet och hyperpigmentering.

Ingår: rengöring, enzympeeling, ånga, frans och brynfärgning, portömning, C vitamin boost, ansiktsmask samt avslutande creme och UV-skydd för optimalt resultat. Ordinarie pris 1348 kr. Erbjudandet är giltigt tom 21/6.


Du kan också beställa presentkort på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med att välja ansiktsbehandling? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudterapeuter om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud och vilka ansiktsbehandlingar som passar just dig.