Ansiktsbehandling nimue!

60 min 948 kr Boka

För dig som vill ha en ordentlig uppfräschning med mycket lyster. I behandlingen använder vi beprövade medicinska produkter från Nimue som har mycket bra effekt på linjer, rynkor, grå och glåmig hy, acne och överskott av talg, känslig hy och hyperpigmenteringar.

Ingår:
Hudanalys, rengöring, massage under ånga med enzym peeling, portömning, AHA, special mask, tds serum, creme, spf för optimalt resultat. Erbjudandet är giltigt till och med 30:e mars 2020.

 

Totalt värde: 1188 kr

 

Plasma pen Plaxpot 20%

Gäller på alla plasma pen behandlingar mars månad ut. Passa på att behandla huden med denna metod nu innan solen kommer. Effektiv metod för att behandla hängande ögonlock, hamster påsar, nasolabialväck, under ögonen, rynkor mellan ögonbryn mm.
För att boka en konsultation ring oss på 08-4111707

 


 

Du kan också beställa presentkort på valfri summa eller på våra

erbjudanden på ansiktsbehandling på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med erbjudande ansiktsbehandling Stockholm? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudvårdsterapeuter om hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma efter din ansiktsbehandling hos oss.