20% rabatt på alla Plaxpot Plasma Pen behandlingar!

Vår bästa behandling för framgångsrik minskning av överskottshud! Spetsen på Plaxpot pennan avger en liten plasma-blixt till huden i en mikromillimeters storlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet vilket minskar överskjutande hud, drar åt ögonlocket eller under ögonområdet. Det blir en massa små, oftast bruna, prickar för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden oxideras. Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Erbjudandet är giltigt till och med 30:e april 2019.
Läs mer om Plaxpot Plasma Pen och priser här eller Boka

Rabatten dras av på ordinarie pris.


Ansiktsbehandling Acne inkl AHA & Super fluid!

75 min 878 kr Boka

För dig med tonårsacne, vuxenacne och tilltäppta porer men även för dig som också vill ha en ordentlig uppfräschning med mycket lyster. I behandlingen använder vi beprövade medicinska produkter från Nimue som har mycket bra effekt på Acne och överskott av talg.

Ingår:
Hudanalys, rengöring, massage under ånga med enzym peeling, portömning, AHA + vald super fluid, special mask, tds serum, creme, spf för optimalt resultat. Erbjudandet är giltigt till och med 7:e april 2019.

Totalt värde: 1373 kr


 

Du kan också beställa presentkort på valfri summa eller på våra

erbjudanden på ansiktsbehandling på vår webb så skickar vi det till dig eller den person som ska få presentkortet. Det går också att köpa på valfri summa.

Behöver du hjälp med erbjudande ansiktsbehandling Stockholm? Del Carmen skincare har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Under våra behandlingar får du även tips och råd av våra kunniga hudvårdsterapeuter om hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma efter din ansiktsbehandling hos oss.