En ren, klar och vacker hy är resultat av regelbunden ansiktsvård

Med noga utvalda produkter för just din hudtyp ger vår ansiktsbehandling din hy lyster och elasticitet. Efter hudanalysen som ingår i alla ansiktsbehandlingar, får du ett personligt hudvårdsschema. I schemat står det vilka produkter du behöver använda hemma för att fortsätta att sköta huden på bästa sätt. Alla behandlingar anpassas efter din hudtyp. Produkterna är biologiska/aromatiska och ger en ljuvligt välmående hud.


Ansiktsbehandling Klassisk

75 min 948 kr Boka

Den klassiska vårdande ansiktsbehandlingen som ger din hud näring, lyster och motverkar pormaskar. Behandlingen ökar även cirkulationen i huden för förebyggande av rynkor. Söker du en klassisk ansiktsbehandling så är denna för dig.

INGÅR:
Hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, por-rengöring, massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar, ansiktsmask anpassad efter din hudtyp, serum, creme  samt ett UV skydd.


Nimue Basic

45 min  625 kr Boka

En ansiktsbehandling som kan utföras som en kur eller vid individuella behandlingstillfällen. Behandlingen ger föryngrande och strukturella effekter med ökad lyster. För dig som vill ha en lite längre aha-behandling. Passar en miljöbelastad, problemhud eller hyperpigmenterad hud.

INGÅR: Rengöring, enzympeeling, ånga, trippel aha-syra complex, serum, creme och avslutande creme.


Ansiktsbehandling Klassisk Man

60 min 798 kr Boka

Ansiktsbehandling speciellt lämpad för manlig hy. Här används produkter ur nimus MAN-serie som har antibacteriella egenskaper och är djuprengörande. 

INGÅR:
Hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, por-rengöring, massage  ansiktsmask, creme och UV skydd.


Ansiktsbehandling Lyx

75  min 998 kr Boka

Hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, por-rengöring, massage, lyxig algmask, brynplockning, serum, creme och UV skydd.


Ansiktsbehandling Djuprengörande

60 min 798kr Boka

Den rengörande ansiktsbehandlingen med medicinska produkter från Nimue.

INGÅR:
Rengöring, enzympeeling, ånga, por-rengöring, ansiktsmask och avslutande creme.


Ansiktsbehandling mot Acne

75 min 848 kr Boka

För dig med tonårsacne eller vuxenacne och mycket tilltäppta porer.
I ansiktsbehandlingen använder vi beprövade medicinska produkter från Nimue som har mycket bra effekt på Acne. Minskar inflammationer och fet hud. Vill du ha en renare och klarare hy är det här ansiktsbehandlingen för dig. 

INGÅR:
Hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, grundlig por-rengöring, samt en extra djuprengörande mask med avslutande creme för optimalt resultat.


Ansiktsbehandling Stockholm – Prova på

30 min 450 kr Boka

En uppfräschande ansiktsbehandling.

INGÅR:
Rengöring (ej por-rengöring), enzympeeling, akupressur och mask.


AHA-Behandling

30 min 495 kr Boka

AHA (Alpha Hydroxy Acid) syrorna har en förmåga att penetrera djupt ner i huden. AHA molekylen finns naturligt i frukter och kallas för fruktsyror. Glykolsyra ingår ofta och kommer från bl.a. sockerröret. Den anses vara den mest effektiva av dessa fruktsyror som penetrerar huden lättare och snabbare än andra fruktsyror. AHA syrorna har god effekt på:
– Acne
– Oren hud
– Torr livlös hud
– Pigmentfläckar
– Rynkor
– Solskadad hud
– Inåtväxande hår.

OBS! En hudanalys görs alltid innan behandlingen.

INGÅR:
Rengöring (ej por-rengöring), lotion, AHA-syra, serum, dagcreme och SPF.

Kan göras enstaka eller i en kur på ca 6 behandlingar för optimalt resultat.


Ögonkonturbehandling

30 min 425 kr Boka

Behandlar den tunna och ömtåliga huden runt ögon och mun. Reducerar påsar, mörka ringar och rynkor kring ögon och mun. Förbättrar även hudens elasticitet och spänst.

INGÅR:
Rengöring, lätt peeling, akupressur och lymfdränerande massage, därefter ögonmask. Som avslutning ett serum samt ögoncremegelé.


Tillval i samband med Ansiktsbehandlingar

Lätt dagsmake-up GloMinerals: 198 kr

Ögonmask, minskar svullnader mm: 190 kr

Frans & brynfärgning: 190 kr

AHA-behandling: 240 kr

Tillvalen behöver du inte boka i förväg utan det går bra att i början av din ordinare behandlingstid tala om vilken/vilka tillägg du vill ha till din ansiktsbehandling stockholm. Tillval i 30 min behandling ring oss och meddela så vi kan utöka tiden.


Del Carmen skincare, när du letar efter en av de bästa ansiktsbehandling stockholm.